RM valg 2020 Nordjylland

OZ1LLY Gert Poulsen

Da jeg mener at Nordjylland også skal høres i EDR, må I meget gerne stemme på de 2 kandidater som opstiller til RM.

Det er altid godt at nogle vil varetage radioamatørs interesser i form af en god landsforening EDR.

Jeg håber RM i årets beretning bliver oplyst om foreningens:

Tilstand:

Hvad er gået godt:

Hvad er gået mindre godt:

Hvad er ikke gået som det skulle:

Hvad kan vi alle gøre for at sikre fremgang:

Vi i RM hører vi snork sover, og derfor vil jeg gerne spørge lidt ind til samarbejdet i HB, således vi måske kan fortage et for foreningen et bedre valg til RM.

Umiddelbart har jeg det indtryk at I efter bedste evne har gjort det godt nok, jeg har nogle gange talt med formanden, og det var kun positivt.

I har trods alt sikret at foreningen kører, så ros for det, dog syntes jeg der kunne være lidt mere åbenhed fra HB.

Vi kan og skal ikke være ens, forskelligheden er vores styrke, men en hver ting til sin tid, og på den rette tid.

Jeg har det sådan at man bliver bedømt på sine handlinger, og jeg har intet nag fra fortiden, da vi ikke skal den vej.

Det vigtige er fremtiden.

Vi i RM skal heller ikke bare brokke os, vi skal være glade for at nogen gider lave arbejdet, også når det kan være svært.

Heldigvis har RM heller ikke kaldt nogen tilbage i RM, men ud fra mail kan jeg godt se noget uenighed, her må vi se hvad vi kan gøre, vi er her for foreningens skyld, og arbejdet skal sikre tilfredse medlemmer, også gerne nye medlemmer.

Held og lykke med arbejdet

Vy 73

OZ1LLY /Gert Poulsen

RM Nordjylland

2 thoughts on “OZ1LLY Gert Poulsen

  1. Opdate.
    Når der skal vælges Formand og HB, så syntes jeg det er meget vigtig, at de alle kan samarbejde og medvirke til at det bliver gode møder som HB afholder, og snarest give RM besked hvis noget skal ændres.
    For god ordens skyld, så ønsker jeg ikke at opstille til HB, da mit arbejde med skiftende arbejdstider også i weekend ikke tillader dette. Til gengæld vil jeg i RM gøre alt for at støtte EDR i arbejdet på at have velfungerende og retfærdig forening.

Skriv et svar