RM valg 2020 Sjælland

OZ5WU Michael Wehnert

Jeg stiller op til EDRs RM, fordi ændringer i EDR sker via RM jf. vedtægterne og fordi jeg vil arbejde for:

 • At udvikle et moderne EDR, med respekt for EDRs ånd og formål. Med ærlighed, åbenhed og ordentlig information, som essentielle værktøjer.
 • At EDR er ALLE medlemmers EDR. En ÅBEN forening, med en aktiv inddragelse af medlemmerne.
 • Et EDR, der benytter alle moderne internet platforme til hurtig og præcis kommunikation med foreningens medlemmer og potentielle medlemmer.
 • At EDRs lokalafdelingerne bliver vores forenings lokale ambassader. Lokalafdelingerne ER og SKAL være fundamentet i et moderne EDR. Det er lokalafdelingerne der via aktiviteter skal skaffe ny radioamatører, der også vil være medlemmer i EDR
 • At certifikat kandidater modtager en langt bedre uddannelse UDE i lokalafdelingerne, det vil klæde ny radioamatører bedre på, knytte dem meget mere naturligt til en lokalafdeling
 • At EDR får en fremtidssikret økonomi, der giver medlemmerne mest for pengene. Det er nok ikke et magasin som det kendes nu. Der skal være meget mere synlige medlemsaktiviteter og medlemsstøtte, begge dele skal udmøntes via EDRs lokalafdelinger.
 • At EDRs repræsentantskab vedkender sig sit ansvar og bliver foreningens ledende organ i praksis. Repræsentantskabet udstikker de forretningsordner m.v. som foreningens daglige ledelse – HB og formand SKAL efterleve
 • At EDRs repræsentantskab i samarbejde med lokalafdelingsledelserne udarbejder et strategigrundlag for foreningens udvikling, set i 5 til 10 års perspektiv
 • At EDR etablere mere samarbejde på frekvensområdet og andet relevant, med de store naboer (DARC & RSGB) og selvfølgelig via NRAU
 • At enhver tale om vedtægts- og strukturændringer lægges ned, det giver INTET godt for EDR. De nuværende vedtægter, med nogle små tilbage-rulninger fungerer ganske fint hvis ellers de efterleves.
 • At EDR IKKE skal tilbage til ”gode” gamle dage, som en del kandidater ønsker sig. Det vil ødelægge mere end det gavner.

CV: Årgang 1956. ”Opdraget” på Storno i 1978-82 og har arbejdet med radiosystemer frem til 2005. Derefter med trådløst bredbånd og fibernet.

Min interesse for vores hobby startede omkring 1967 med selvbyg af elektroniske dimser, herunder små FM-sendere. Herefter fulgte medlemskab af EDR og licens i 1971. Er i dag mest aktiv med loddekolben og på HF til SHF, herunder bygning og ansvar for et antal UHF repeatere, samt mage andre spændende projekter.

Foreningsarbejde har vakt min interesse de seneste år. Jeg har været medforfatter på det senest vedtagne kommissorium for Repeaterudvalget og en af drivkræfterne i den ny UHF repeater frekvensplan. Har leveret omridset til EDRs nuværende vedtægter

 • formand for OZ8NST i Næstved, valgt i 2015
 • Medlem af VUSHF-udvalget. Repeater manager, samt Digital Voice- og MGM manager i udvalget
 • formand for Repeaterudvalget valgt som suppleant i 2014, indtrådt i RPU primo 2015

I mit civile liv projektleder/jernbanekoordinator, med ansvar for bl.a GSM-R og fibernet i et jernbaneselskab, med en fortid i landmobil udvikling og service. Jeg er enkemand og bosat i Næstved.

2 thoughts on “OZ5WU Michael Wehnert

 1. Hej OZ5WU
  Jeg syntes det lyder meget godt Michael.
  Dog har jeg nogle bemærkninger, i andre sammenhæng på offentlige medier hvor vi begge har færdes, syntes jeg at du ikke har omtalt RM og EDR i særlig rosende toner, for at sige det mildt,
  og for samtlige RM og måske kommende HB, syntes jeg at dette er et relevant krav, at omtale EDR positivt. Jeg håber du er enig i dette.
  Og herfra skal der også ønskes tillykke med valget.

 2. Dr OM OZ1LLY, Gert
  Dét er da godt at du synes om mine tanker omkring fremtidens EDR… Sjovt nok er der ikke den store forskel på tankerne og den virkelighed HB2016_fatalt_RM møde blev drevet efter, det virkede endda og dengang var du ganske fornøjet… Men Du “glemte” selv at fastholde de gode takter efterfølgende..
  Du har også glemt at læse foreningens vedtægter og som del af foreningens øverste myndighed at påse og sørge for at Formanden og HB overholder spillets regler!
  Du og dine RM lidelsesfæller sidder “bare” med hænderne for øjnene og tommeltotterne i ørerne, mens der begåes det ene vedtægtsovergreb efter det andet!
  Så kritiserer du oven i købet at jeg har den skarpe pen fremme Gert! Tak for det..
  For du kan liige vise mig et eneste sted hvor jeg har angrebet foreningen og dens formål. Når jeg taler “pænt” er det altid om genier som enten forholder sig kreativt til sandheden, misbruger deres magt, udøver censur, eller har diktatoriske tilbøjligheder.. De har fået med krabasken UDEN filter og det vil de stadig få Gert, når og hvis de er ude der hvor de ikke bør være – BUM
  Jeg er vel vidende at en Ex. Overlærer har fået markedsført narrativet at kritikeres røster er foreningsskadelige og skyldige i at rigtig mange aktive radioamatører står udenfor foreningen.
  Det er desværre en hoax, for virkeligheden er at EDRs ledende repræsentanter skulle holde sig fra at begå numre af mindre pæn karakter, eller et RM der lukker øjnene for kendsgerninger, som det tidligere er sket..
  Den slags er lige netop det der gør at folket udenfor er trætte og biksen er blevet til en bladudgiver virksomhed (på papir forstås) kun holdt oppe af en samling lidt bedagede abonenter. Abonenter som ikke er interesserede i anden end “Avisen”, abonnenter som vil blæse på frivilligt arbejde..
  Det er vel også derfor der mangler frivillige i biksen… Noget der ikke var et problem i HB2016_?

  Tilslut skal du da have tak for din lykønskning… Lige over Gert du er jo også selvskrevet 😉

Skriv et svar