RM vallg 2020 Midtjylland

Martin Mortensen OZ3MC

Lidt om mine tanker og ideer om det der skal ske i fremtiden.

 De utætheder der var i EDRs pengekasse blev lukket effektiv, det gav lidt krusninger på overfalden, men resultatet heraf, at der nu er positive tal i EDRs regnskab. Denne linje vil jeg gerne være med til at fastholde. Ikke for at kassen skal være total lukket. Jeg er positiv over for at bevilge midler gennem den aktivitspulje som er til rådighed. Her er en oplagt mulighed for at Ildsjæle og andet godtfolk kan give medlemmerne ny viden og information, og EDR bliver mere synlig i samfundet.

EDR har afviklet mange temadage i den forgangne periode, denne aktivitet ser jeg gerne styrket og videre udviklet i fremtiden og gerne med hjælp fra de interesser grupper som er.

De af formanden opsatte forslag til udvikling af foreningen, tilslutter jeg mig gerne.

OZ3MC Martin

2 thoughts on “Martin Mortensen OZ3MC

Skriv et svar